Fuck me, my life rocks.

Hi babies, once again. Sitter i min nya sexiga, randiga oversize tröja och bara mår bra. Är så jävla trött bara. Sitter och diggar Taio Cruz - So cold. Such a great fuckking song. Rawr, skulle inte banga på den sexiga pojken..Nästa Chrus Brown ffs. Är mycket gladare idag än vad jag var idag, har massa att se framemot den här veckan.

I morgon ska jag pierca mig. Har snackat om det ett tag, men i morgon klockan fyra efter plugget blir det av. Gaah, vem kommer vara sexigast på Italiens strand? That's right, it's me bitches. Sen ska jag på Speedway på torsdag, det är för jävla kul ! Då är det valborg också, så jag, rebecca, astrid, marlene, momme & hans grabbar m.m hitta på något. Har saknat mitt gamla 'party gäng', har försummat dom lite sen jag skaffade pojkvän. Men det blir väl så.

Sen hoppas jag fortfarande på att få fira min lillebrors födelsedag på lördag. Har inte fått något svar.. fuck me Im nervous.
 
Erkänn att vi är lite lika?
Saknar dig över allt annat lillebror.. Du bärjar växa upp nu..

Det är TUESDAAY

Oh my gosh.. My life sucks.
- Har bränt så mycket pengar sen lönen i går..
- Är helt fucking trött och vill skjuta folk på mcdonald's
- Måste, måste plugga NO !
- Och tack vare f*tt provet kan jag inte träffa sofia.

Vet ni ? Jag har dessutom ångest. För att jag köpte ett par skor och en tröja.
Skor behövs, även om dom var onödiga ! Okej, dom var lite onödiga till och med för mig..
Annars mår jag ganska bra, har gått runt osminkad i flera dagar och det är så jäkla skönt.
Lackar dock satan på min kamera / dator. Jag kan inte föra över bilder. ADHD!
Annars har jag varit med carro, handlat och fikat. Lovely.

Illamående och sömnbrist.

Hi. Mår illa som en jävla gris, fyfan.. Måste käkat en riktigt dålig kebab till middag. Sitter och lyssnar på Taio Cruz, han är så fucking skön. Jag vet att jag bitchar om honom, but dude, he deserves the attention !


Annars då ? Sitter och planerar min vecka. Får se om det blir plugget i morgon, så som jag mår nu.. Annars har jag faktiskt massor att göra;
1. Städa mitt rum så mamma slutar tjata..
2. Gå ut med underbara Rebecca,
senaste gången vi skulle ut fyllde momme år och den kvällen sög..
Happy b'day once again Momme !

3. Träffa Meriam & fisksätra tjejerna.
4. Försöka få träffa lillebror
5. Träffa Michael
6. Plugga till NO / MATTE proven..
7. Jobba.

Sen får man se vad som kommer emellan.. Just dt, ska umgås med min pojkvän. Ska försöka få lite grepp om vardagen också, men va fan man är ju bara människa.. Godnatt gott folk, keep fighting all the haters.


En hungrig liten britt vill ha mat !

Äntligen hemma. Franska är seriöst det mest jävla värdelösa språket i hela världen. Mår lite illa, beror säkert på hur jävla dåligt jag käkat idag. Jag som aldirg brukar slarva.. Får spemdera kvällen med mig själv, ingen jävel vill komma hem för att umgås med mig. Eller helt ensam lir jag inte. Insåg att jag har ett stort behov av mat och Rocky Balboa. Så vi ses senare babe, ciao !

DOWNTOWN

Får sällskap av melina in till stan, älskar dig bästevän. Nu jävlar ska det pluggas franska. Ni får ett bättre inlägg senare, peace n' love babies, gotta rush !


Blä.

Nu sitter jag här med mina jävla nudlar. Mår egentligen riktigt illa, men måste äta något. Kommer säkert spy, men what to do.. Måste åka till stan om en timme för att gå på en franska lektion. Snälla, skjut mig..


Secondhand Serenade - Your call.


Waiting for your call, I'm sick, call I'm angry
call I'm desperate for your voice
Listening to the song we used to sing
In the car, do you remember
Butterfly, Early Summer
It's playing on repeat, Just like when we would meet
Like when we would meet

Cause I was born to tell you I love you
and I am torn to do what I have to, to make you mine
Stay with me tonight

Stripped and polished, I am new, I am fresh
I am feeling so ambitious, you and me, flesh to flesh
Cause every breath that you will take
when you are sitting next to me
will bring life into my deepest hopes, What's your fantasy?
(What's your, what's your, what's your...)

Cause I was born to tell you I love you
and I am torn to do what I have to, to make you mine
Stay with me tonight


And I'm tired of being all alone, and this solitary moment makes me want to come back home
And I'm tired of being all alone, and this solitary moment makes me want to come back home
And I'm tired of being all alone, and this solitary moment makes me want to come back home
And I'm tired of being all alone, and this solitary moment makes me want to come back home
(I know everything you wanted isn't anything you have)

Cause I was born to tell you I love you
and I am torn to do what I have to, to make you mine
Stay with me tonight

Cause I was born to tell you I love you
and I am torn to do what I have to, to make you mine
Stay with me tonight

Ännu en jävla måndag

Hej bloggen. Borde vara i skolan egentligen.. Men har inte kraft nog. Allt känns bara.. meningslöst just nu. Men jag tar mig upp från dom jobbiga känslorna om ett tag. Men har lite jobbiga grejer i mitt liv. Det mesta är privat, men en sak kan ni väl få veta som jag tycker är jobbigt just nu.

Som dom flesta vet av mina läsare bor inte jag hos min pappa, där har jag två av mina syskon som jag inte får träffa. Min lillebror Alessandro fyller sju på söndag. Det är helt sjukt, minns när han var helt nyfödd. Jag grät faktiskt, jag älskade min lillebror så sjukt mycket från början så att det är läskigt. Min lillebror har alltid varit min 'favorit' om man får säga så. Men nu träffas vi knappt. Jag kände knappt igen min lillebror senast jag träffade honom. Nu börjar han växa upp, och jag finns inte där för honom som jag önskar att jag kunde. Jag har bett min mamma fråga pappa om jag får gå med honom på gröna lund eller något. Bara en dag med honom som en födelsedags present.

Jag vet att pappa antagligen kommer säga nej, men jag hoppas på det bästa. Jag saknar verkligen min lillebror...

....

'This glorious sadness that brings me to my knees.'
Jag älskar den här låten, texten beskriver hur jag kan må ibland.


Im back

Hej ! Vårat modem har varit sönder, men nu har vi internet igen !
Senaste tiden har jag bara haft det underbart. Umgåtts med nära vänner, har träffat människor jag inte träffat på ett tag, haft sköna grill kvällar hemma hos mig, varit med min pojkvän och draigt mig till skolan.. En månad kvar tills Italien ! Jag mår faktiskt rikigt bra, men är trött som en djur efter att jag har jobbat.. Ska faktiskt gå och lägga mig nu. Men i morgon drar bloggen igång ! Alissh is back in buisness.

Jag är sämst

God I suck. Jag lovar, jag pratar med er ikväll.

ARRRRRG

Är så jävla förbannad just nu. Min pojkvän har haft 'vänner' hos sig lite under lovet och nån av idioterna har snott hans morsas bröllops ring. Seriöst hur fan gör man så ? Om någon är schysst och fucking släpper in någon i deras hus ska man FAN visa respekt och vara schysst tillbaka. Jag har aldrig, ALDRIG snott något från någons hem. Jag fattar seriöst inte hur man kan göra så. Blir så jävla förbannad, den ringen betyder antagligen mycket personligen och i värde. Jävla idioter..

Förlåt

Hej babe. Saknat mig? Seglingen va faktiskt super mysig, underbart väder och en rolig familj. Vad mer kan man begära? Saknade dock min pojkvän.. Iaf, kom hem igår kväll och då mötte jag melina. Vi drog till stan med älskling och käkade pizza. Philip kom förbi också, men han och melina drog tidigt.. Så jag & Rasmus såg en film innan vi somnade. Finns ingenting mysigare än att somna bredvid en människa som är så fin att man blir varm i hela kroppen.
 
Idag har haft min första privat franska lektion. Nadine (teacher) är stööört skön ! Vi satt ute i solen och bara snackade, fast på franska då.. Hon sa att jag va väldigt mogen, sen sällskapde vi på tuben hem. Hon är engelsk, kul att snacka mitt eget språk med någon igen. Ikväll ska släkten komma hit, lika bra det. Plugget drar igång i morgon.. Ångest..

Im up !

Hej igen alla sweeties. Igår tog ag det bara lugnt med marlene & evuh, men eftersom alla vi vart trötta så drog vi hem runt elva tiden. Skulle genetligen mött min pojkvän, men han va full & ville festa så jag drig hem till mig i stället. När jag nästan va hemma går det förbi lite folk så frågar en av killarna ifall jag hette alice. Jag va lite förvirrade men sa ja, hur visste du det ? Det visade sig att han hade varit hemma hos min granne filippa (som är min äldre systers bästevän) och käkat middag på deras terass. Problemet är bara att man har direkt insikt i mitt rum. Så han såg mig stå och byta om. Väldigt jobbigt ögonblick. Lite smått pinsamt också.

Just nu sitter jag och äter en cupcake som clara har gjort. Hon är stööört bra på det ! Har nyligen solat lite i denna underbara sol så lite färg ska man väl få.. Har packat mina väskor, och nu jävlar ska det seglas. Får se hur mycket jag kan blogga, men jag kommer i alla fall hem i morgon. Sex and sunshine people / alice

Jag blir galen !

Okej, fuck hemma chilla kvällen. Kommer dö om jag blir inspärrad något mer. Jag måste ut ut ut och träffa människor ! Evuh ville ses, så antagligen blir det de.. Lärde känna bruden rätt nyligen, men fan va glad jag är för det. She's lovely !

Im so sorry

Åh just de, måste verkligen be om ursäkt ! Ska bli bättre på att skriva mera, ska be min styvfar fixa min kamera så får ni se alla bilder från det här lovet. Bra eller vad tycker ni ? Peace and love.

Hemma igen

Hej igen ! Hade en mysig dag med Tova, vi lekte typ i parken i flera timmar haha den där ungen är så sjukt söt ! Ett par timmat ( & 100 kr) senare så åkte jag hem, så nu städar jag faktiskt mitt rum. Det ser för jävligt ut.. Ska ta hand om mitt stackras ansikte också. Flera dagar utan rengöring och sova-med-smink håller inte i längden.. Det är så jäkla nice ute också, så jag kanske hittar på något ! Måste bara ut ut ut..

Friday Friday Friday, I fucking love Friday !

Oj.. Länge sen jag skrev något. Min onsdag var i alla fall också skitbra. Kortfattat om den; Vi var hemma hos Evuh (hon heter egentligen Eva) hela kvällen, umgicks med folk och sen drog jag & astrid hem till min pojkvän för att sova dära-


Igår drog jag ju hem och målade ägg.. Tänk er 20 frömlingar hos er som dricker champagne, äter ankelver & målar ägg och snackar om en bad semester från -83. Tack gode gud för att Rasmus va där, behövde inte lyssna på så mycket skit då så vi gömde oss på mitt rum etter ett tag. När kvällen kom mötte jag upp Astrid och drog till Evuh (IGEN). Marlene, Lukas, Fedde & Robin va där också. Vi va inte där så länge, sen drrog vi hem till min pojkvän och spelade Tv spel och bords fotboll hela kvällen.

Nu sitter jag här, ensam.. Pojkvän vägrar gå upp. Planerna för idag är mycket simpla - jag ska vara branvakt åt lilla söta Tova. Den ungen är så sjuukt söt ! Ska bara vara hemma idag, vi åker iväg och seglar i morgon.. Men vi hörs när jag kommit hem. Puss !


Skärtorsdag

Hello. Måste bara tala om för er att jag lever nätt & jämt. Är hos min pojkvän, sötnosen astrid är även hära. Jag ska förklara min dag igår i nästa inlägg. Just nu ska jag tvinga min pojkvän att följa med mig hem och måla ägg. En familje tradition som jag hade glömt bort. Jag bävar för det lite grann.. See you soon, måste sätta på mig kläder. Puss puss, firar ni påsk idag också ?

I like

Ha..Ha..Ha. Astrid är så rolig. Älsklingen ringer och påstår att jag ska vara i stan om en timme. Lyckades ordna så att jag åker hemifrån halv två haha :) Justde, är glad. Vann budgivningen, så dom här plaggen är på väg hem till mig ! Söta enkla saker, fick dom för en fjärde del av vad det hade kostat i butik.. Från Billabong, Vero moda & Ida Sjöstedt.
 

Kan inte fatta att jag är vaken..

Godmorgon alla. Fatta att jag är uppe ? Hamnade inte i säng förren halv fem, somnade runt fem tror jag.. Känner mig inte såå trött som jag borde i alla fall. Klockan är ju fan bara tio. Har lirat TV spel ett tag, haha det gick säämst för mig. Så jag gav upp, och nu ska jag laga våfflor till frukost !

Fick en fråga om varför jag var vaken så länge. Jag hade för mycket att tänka på så jag hade svårt att somna igår. Peace and love babies, let the sun shine.

I really must love my friends.

Okej. Jag ska ta mig samman och försöka sova nu. Har trots allt lovat astrid att handla löshår med henne i morgon, fika oss tjocka och disskutera livet. Problemet är att jag ska vara på plats om tio timmar, alltså klockan 13.00. Yeah, about that.. Astrid lilla, ser du vad jag utsätter mig själv och min skönhets sömn för dig ?

Yeah yeah Im bored

VAD TÄNKER DU PÅ NÄR DU HÖR ORDET ..?

grönt: Gräs
Sockervadd: Grönalund
Ost: Frukost
USA: Tjockisar
Sex:  Ehum.. sex är sex ?
Frukt: Fruktsallad
Alkohol: Fest
TV-shop: patetiskt
Pyssel: Sy fast en knapp
Skräckfilm: Creeeepy..
Kusin: Minnen..
Skitfilm: (?)
Humor: Astrid & Marlene ?
Paris Hilton: Bimbo
Dricka: Cola
Jesus: Bögar i klänning
Doft: parfym
Julen: Familjen
Varmt: platttång
Pizza: maragrita
Blod: usch..
Skönt: ?
Begravning: ...
Gott: GODIS
Bröllop: Mamma
Kärlek: underbart
Mardröm: :S
Sommar: utomlands
Äckligt: Knark
Djurpark: Jeanette
Härligt: Glass
Vinter: Kyla
Läskigt: Skräckfilmer :O


-

Killar killar killar...
Vad gör de annat än pillar?
De låtsas söka tröst
Men egentligen vill de bara klämma på ens bröst
De är romantiska och kommer med rosor
Men är de inte nöjda förrän det fått av ens trosor
Det är som en ren reflex
Att de genast tänker på sex
Man blir så kär
Men tyvärr är alla lika som bär
Kommer och sårar
Och vi drunknar i tårar
Men vi återuppstår
Och ni killar våra hjärtan får
För det är faktiskt killar
Som vi här på jorden gillar.

Jag kan inte sova

Hej. Kan verkligen inte sova.. Har försökt ett tag nu, men det går inte. Har för mycket på huvudet just nu. Det är mycket som händer i mitt privatliv, saker som får mig att fundera över vissa val jag gjort den senaste tiden. Alla har väl sådana perioder, men mina kommer ofta känner jag.. Det är också jobbigt att inte kunna skriva om exakt allt i bloggen, för jag vet att folk som det rör läser min blogg. Någon som har något tips? Är helt klarvaken. My life sucks..

How can you be so heartless?

Vad fan är det här för störd grej ? Frida & Jesper har vair tillsammans i tre år, Frida ringer genom radion så hela stockholm kan höra och berättar att hon träffat en annan kille. Jesper sitter och gråter i telefonen. Sen när han får veta att han är med i NRJ BREAK UP CALL så tror han att det är ett skämt. Men nej, han blev dumpad. Scrolla ner på sidan för att lyssna. NRJ har fan inget hjärta..

TIPS

Tjejer, måste ge er ett tips ! Sanna har en blogg där hon säljer ut kläder som hon aldrig använt, eller som är i mycket bra skick till otroligt lite pengar ! Mycket av det är snyggt också, jag har redan lagt bud på en del. Sök bland dom olika katerogierna. Kom igen, besök hennes blogg nu tjejer. Har även lite kill kläder till er grabbar..

Jag är helt slut

Hej bloggen, äntligen hemma.. Vi jobbade som dårar med båten idag, fast vi måste ändå åka ut på söndag och fixa vidare. Men det känns ändå kul faktiskt, kommer va så jävla nice ! Ikväll ska jag bara vila, orkar inget annat. Jerry erbjöd sig att hämta mig med hans lilla eu moppe och köra ut mig till kärrtorp så jag kunde umgås med han och folket fär, men ingen lust alls faktiskt.. Ikävll lockar TVn mera. Men hörrni, vi hörs i morgon. House kallar..

It's a tuesday !

Hej bloggen ! Hade en sån jäävla bra dag igår så att det är helt sjukt. Träffade min lärare, hon verkade skit gullig. Efter det satt jag och mamma och käkade Ben&Jerry's i solen haha det va sjukt nice ute. Sen drog jga iväg och träffade astrid, marlene, evuh & vira. Vi satt och fikade och hade det skit mysigt gillar verkligen dom tjejerna.

Runt halv sex tiden drog jag hem till min pojkvän. Hans familj ocvh philip och basse var här på födelsedags middag. Sen fick min pojkvän sin present, fyfan va lycklig han var. Sen hade vi fuzz boll turnering haha kom faktiskt 2a. Philip va skitsur för att han förlorade mot en tjej :)

Sen runt halv nio tiden drog vi ivög och mötte lukas, fedde, astrid, marlene, evuh, vira & marina. Så alla vi åkte till medis och käkade lite, sen drog vi till en Isak, men a vi stannade inte så länge för det va lite små tjafs.. Så nu sitter jag här hemma hos världens finaste människa och äter mat. Ska snart få skjuts hem, ska antaligen ut och fixa med båten lite.. Men vi hörs senare babies. Peace and love.

Utgång

Hej igen babies ! Börjar äntligen bli klar nu, ska till rådmansgatan och möta upp mamma sen ska vi till central biblioteket och träffa min privat lärare i franska. Efter det drar jag till min pojkvän och stannar där resten av dagen ! Får se om jag hinner blogga mer idag, men hoppas inte för mycket bara. Hahah puss på er !

I LOVE BOYS


Hey there sugar baby
Saw you twice at the pop show
You taste just like glitter
Mixed with rock and roll
I like you a lot lot
Think you're really hot hot

I know you think you're special
When we dance real crazy
Glamaphonic, electronic, disco baby
I like you a lot lot
All we want is hot hot

Boys boys boys
We like boys in cars
Boys boys boys
Buy us drinks in bars
Boys boys boys
With hairspray and denim
Boys boys boys
We love them!

Dagens artist är..

.. Taio Cruz !
Han är snygg, har underbar röst, gör skitbra musik
och han är bättre än chris brown. Vem gillar en misshandlare?
Chris är uttjatad, hans musik tappar stilen.. Go Taio !




yeah yeah whatever..

Hej igen ! Sitter här i mitt uterum och bara myser med solen och dricker te. I have to say, life is sweet today. Ska laga lunch till mig och syster snart, får se hur jävla bra det går. Matlagning är inte min starka sida..

Livet är underbart

Godmorgon ! Det är seriöst stööört bra väder ute ! Somnade tidigt igår också, så jag är på topp. Är det bara jag som känner att sommaren närmar sig? Funderar på att dra och sola, måste ju vara lite brun nu när solen tittar fram.

Idag fyller som sagt min pojkvän år, så jag ska faktiskt ställa mig i köket och baka en tårta. Hahaha töntigt jag vet, men vafan.. Ska dra och träffa min privatlärare i franska vid rådamansgatan sen åker jag till pojkvännen. Har en känsla av att det blir en bra dag. Syster ville att jag skulle följa med henne på en cykeltur, kanske gör det för att göra henne glad. Vi hörs om nån timme igen !

Jag är inte här.

Hello again. Ingen utgång för mig inte, ska ju som sagt vila upp mig det här lovet. Men i morgon fyller min pojkvän 17, så då blire party. Ska försöka ordna det här med min kamera också, har massa bilder att dela med mig av nu ! Ny design på väg också, får ångest varenda gång jag kollar på hur min ser ut.. Känner mig lite ner stämd, vart mycket nu dom senaste dagarna. I gotta get out of here..

Hello you

Hej bloggen. Det blev thai hämtning till middag, fyfan vad gott ! Är dock irriterad som fan, min kamera vägrar föra över bilderna till datorn så ja, det blir en tråkig blogg ett tag till.. Träffade Melina ett tag också, hon behövde snacka lite så det gjorde vi. Paulina ringde mig också, hon ska till sköndal så jag träffar kanske henne senare ikväll. Men just nu ser jag på den senaste bond filmen, så I'll c ya..

Update

Hej bloggen. Känner mig lite halft idag.. Har bara varit hemma, är skit trött.. Älskling kom hit i natt, behövde honom då. Familjen ska kanske gå på bio ikväll.. Vet inte riktigt om jag känner för det, men vad fan ska man göra. Jerry ville ses ikväll och bara chilla också, men jag vet inte.. Får se senare. Men hörrni, vi får höras senare. Är ledsen, läs inlägget under..

RIP

I fredags hoppade hon framför ett tåg efter white night.
'Malin Karlsson är nu en av dom finaste änglarna där uppe'
Vila i frid Malin.


A little update

Hej bloggen ! Hade så JÄVLA kul igår ! Jag och Astrid stod och fixade oss i 100 år, sen drog vi iväg och mötte Kasper runt nio tiden. Tack vare honom kom vi före i kön hiihi (a) Iaf, vi kom in efter ett tag och det va faktiskt skit kul.

Träffade massa folk vi kände, bland annat ett par killar från min skola som var fulla som stryk. Dom går i min paralell klass, typ dom mer 'snobbiga' killarna i vår årskurs. Dom vinglade runt och skrek 'STUREPLAAN !' och 'VI SCCCHTEKER'.. Kändes lite tragiskt. Dom blev utslängda av vakterna haha fyfan vad jag skrattade då. Hade inte snackat med två av dom någonsin så ja, det blir kul att se sen i skolan.. Sen runt 12 eller 1 typ så tröttnade jag och astrid så bi bad mamma hämta oss och vi plockade upp min pojkvän på vägen också. Vi hade lite problem och så, men vi löste det. Hatar att bråka med honom.

Idag har jag faktiskt jobbat. Ska antagligen gör a det i morrn också, cashen kommer lalala.. Mamma ska iväg och 'frua' alltså vara politker fru och gå på middag, så jag och lillasyster har hyrt madagscar 2, köpt glass, lagat mat och ska bara ta det lugnt hela kvällen. Är alldels för trött för att göra någonting. Orkar inte ens ladda upp bilderna.. Älsklingen kommer hit sen, hans kompis fyller 18 så dom ska fira det men sen kommer han hit. Det var allt från mig, love to all the cuties out there.

HAHAHAHAHAHAH

Hej bloggen ! Har haft en sån jävla bra dag ! Skolan va helt chill med Malinisk. Efter skolan fikade jag med melina lite snabbt och nu är jag hemma. Astrid är här också, so Im happy ! Nu jävlar ska vi ha party party..

Friday morning

Fan känner mig på topp. Underbart väder, är inte sjuk, och har en jäkligt bra dag framför mig. Såhär har jag planerat iaf; Ska dra till skolan, efter det ska jag och astrid möta micke, sen drar vi till astrid och hämtar lite grejer, sen drar vi hem till mig, käkar pizza, möter upp vänner och sen drar vi och partar och sen åker jag hem med älskling. Perfekt fredag, I fucking love spring. Men nu måste jag rusa om jag ska vara i tid, peace !


bye bye

Hej bloggen och alla söta läsare. Tänkte bara säga att jag håller på att tänka igenom lite saker, bland annat mitt förhållande och familje grejer, så jag kommer nog inte blogga något mer idag. Men vi hörs i morgon igen, då blir de äntligen lov ! Puss på er raringar / alice

Dagen före fredag

Hej ! Kom nyss hem från farsta, så nu är jag hemma med lillasystern min. Känner mig ändå rätt bra, fast magen gör ont.. Annars leker faktiskt livet. Ska ut i trädgården nu, måste mata kaninerna.. ^^ Peace and love <3

Sista inlägget

Hello. Nu när jag äntligen mår bättre så fuckar halsen upp sig så att jag knappt kan prata. Så jävla typiskt mig, hatar det här ! Min hals krånglar alltid med mig, död till den. Fast en hals är nog jävligt bra att ha endå. Sitter och myser med en kopp te framför en film. Borde egetnligen käka något, men är inte hungrig någonstans.. Det här blir sista inlägget för mig faktiskt, för jag måste sova. Ska till farsta tidigt i morgon. Pussar på er !

Chill

Gosh ! Har sovit i timmar... Men behövde de. Känner mig nästan pigg, och det är starkt jobbat faktskt. Men magen gör fortfarande ont som fan, men aja det är det skitsamma med. Blir nog antagligen hemma i morgon också. Men på fredag pallar jag nog plugget, haha typsikt mig att hålla mig borta en hel vecka och komma sista dagen innan lovet. Så var det när vi hade sportlov. Well, what can I say? Jag väljer mina sjukdagar vist.. Nu ska jag äta chokladpudding och se 'Local Hero'.

Summer of -09

Hej älsklingar ! Har nyss set '2 fast 2 furious', älskar dom filermer. 3an har premiär i helgen, ska definitivt se den under lovet. Mår som förut, mamma ska åka och handla godis till mig som tröst. Haha okej, inget godis. Vill inte äta något. Seriöst det sista jag känner för just nu. Snackade lite med jeanette också, hon joinar oss på fredag tror jag. Party night with me and the girls. Ser fram emot det här lovet som fan ! Behöver en paus, sen är det snart sommar också. 7 Juni sitter jag, familjen, killen, kusinerna, mormor och mostrarna och andra roliga människor på ett plan till Italien ! Vi blir ca 23 personer. Jag längtar som fan. Give me summer..


Never think

Okej, jag är inget sånt här Twilight fan som man får höra om. OMG EDWARD CULLEN OMG ROBERT PATTIONSON OMG OMG OMG.. Enda anledningen till att jag vet vem edward cullen & robert pattionson är, är just för att alla snackar om dom. Jag har inte ens sett filmen. Chockad? Den här låten sjunger han, och finns med i filmen. Men den är så jävla fin. Han börjar sjunga efter 1,5 minut, lyssna och njut.

1 APRIL, MAKE A JOKE !

Godmorgon. Ligger här med feber och sprängande huvudvärk. Men samtidigt är jag lycklig. Ligger i min säng och lyssna på cp skön musik och njuter av att det faktiskt är vår. Oh yeah, I said it. Det är vår. Ha en fantastisk onsdag alla sweetie's ! Peace and love / alice