Ännu en onsdag..

Ännu en onsdag, ännu en dag i sjukdomensland.. Har ni sovit gott sötnosar ? Jag sov ganska bra, kom i säng runt tio och gick upp nio.. Mår vääldigt bra av att sova ut känner jag. Känner mig dock lite sämre idag faktiskt.. Man borde bli friskare kan man tycka, men nejnej.. Gud tycker inte riktigt att det är min dag idag. Men solen skiner ute ! Jaja, det är snö ute men det känns som att våren är på väg nu. Insåg en sak; på fredag börjar sportlovet ! Ska ta det lugnt i en hel vecka..
Rasmus snackade om att vi och några till skulle dra ut till hans landställe, men får se hur det blir med det. Ska i alla fall fira att det är lov på fredagen med Jeanette ! Hon gnällde över att det va länge sen vi gick ut, så vi ska antagligen på party party. Inget wild and crazy, just a girl's night.. Men jag sover antagligen hos killen i alla fall i slutändan, haha ! Saknar honom.. Babies, jag ska hoppa in i duschen nu. Vi hörs senare. Kärlek / alice

Postat av: Tomic

Jo jag gjorde brösten större på den bilden jag la upp för att förtydliga, men tycker ändå att hon frammhäver brösten på fel sätt!!

Datum: 2009-02-18 Tid: 11:08:17
URL: http://tomictomi.se
Postat av: linnda

hej :) jo absolut!

Datum: 2009-02-18 Tid: 11:19:58
URL: http://linndy.blogg.se/
Postat av: Tomic

Du får ta och krya på dig!

Datum: 2009-02-18 Tid: 11:26:19
URL: http://tomictomi.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: